[GA4] Uitsluiting van door bekende bots gegenereerd verkeer

In Google Analytics 4-property's wordt verkeer van bekende bots en spiders automatisch uitgesloten. Dit zorgt ervoor dat uw Analytics-gegevens, voor zover mogelijk, geen gebeurtenissen van bekende bots bevatten. Op dit moment kunt u uitsluiting van verkeer van bekende bots niet uitzetten of zien hoeveel verkeer van bekende bots er is uitgesloten.

Door bekende bots gegenereerd verkeer (in zowel Google Analytics 4- als Universal Analytics-property's) wordt geïdentificeerd aan de hand van een combinatie van Google-onderzoek en de International Spiders & Bots List, die wordt onderhouden door het Interactive Advertising Bureau (IAB). Ga naar de website van het Interactive Advertising Bureau (IAB) voor meer informatie.