Legg til formatering i Google Chat-meldinger

For å endre utseendet til Chat-meldingene dine, bruk Format-menyen eller bruk Markdown.

Formatér Google Chat-meldinger

1. Åpne Google Chat eller Gmail på en datamaskin.
    • I Gmail: Klikk på Chat til venstre.
  2. Gå til en samtale.
  3. Skriv inn en melding.
  4. Marker teksten du vil formatere.
  5. Klikk på Format "".
  6. Velg et alternativ:
    • For å gjøre teksten fet: Klikk på Fet Fet.
    • For å kursivere teksten: Klikk på Kursiv Kursiv.
    • For å understreke teksten: Klikk på Understreking Understrek.
    • For å bytte tekstfarge: Klikk på Tekstfarge Farg teksten.
    • For å legge til et punkt før teksten: Klikk på Punktliste Punktliste.
    • For å gjennomstreke teksten: Klikk på Gjennomstreking Strikethrough.
    • Slik setter du inn en link:
      1. Klikk på Sett inn link Insert link.
      2. Skriv inn linken.
  7. Klikk på Send "".
Tips: For å fjerne tekstformatering, marker teksten, og gjenta trinn 5 og 6.

Bruk Markdown-formatering i Google Chat

Viktig: Hvis du formaterer teksten ved hjelp av «Format»-knappen eller hurtigtastene, overstyrer denne eventuell Markdown-formatering du har brukt i meldingen. Hvis du limer inn formatert tekst i Chat, beholdes den kopierte formateringen.

Du kan legge til Markdown-formatering i Google Chat-meldinger ved å ta med spesialtegn i teksten.
Formateringsalternativer Markdown-eksempel
Fet *Tekst*
Kursiv _Tekst_
Gjennomstreking ~Tekst~
Linjebundet kodeblokk `Tekst`
Kodeblokk med flere linjer ```Tekst```

Tips:

• Innebygde kodeblokker bryter tekst.
  • Kodeblokker med flere linjer beholder opprinnelige linjeskift og bryter ikke tekst.