Rapportér problemer eller send tilbakemelding

Vil du rapportere et teknisk problem eller sende tilbakemelding om ChromeOS? I så fall kan du prøve disse alternativene:

Før du rapporterer: Spør ekspertene

Før du rapporterer et problem, kan du prøve å legge ut spørsmålet ditt på hjelpeforumet for brukerfellesskapet, hvor du kan få hjelp av produktekspertene våre og andre Chromebook-brukere.

Send en tilbakemeldingsrapport

1. Åpne siden eller stedet hvor du opplever feilen.
  2. Trykk på Alt + Shift + I på tastaturet.
    • Hvis du ikke har et tastatur, holder du inne Av/-på-knappen i tre sekunder og trykker på Tilbakemelding .
  3. Legg inn eventuelle viktige detaljer i «Fortell oss hva som skjer»-feltet, blant annet informasjon om hvordan vi kan gjenskape problemet.
    • Mens du beskriver problemet, kan du sjekke ut delen «Foreslått hjelpeinnhold» nedenfor tekstfeltet. Resultatene vises og oppdateres mens du skriver.
    • Hvis du ikke får nyttige resultater når du ser «Foreslått hjelpeinnhold», velger du Fortsett.
  4. Ta med relevant informasjon i rapporten for å undersøke og løse problemet.
    • Hvis du rapporterer et problem om en bestemt fil, kan du legge ved relevante, ikke-konfidensielle dokumenter i rapporten.
    • Merk av for «Skjermdump» for å legge til en skjermdump.
    • Velg Legg til fil for å legge ved vedlegget.
    • Skriv inn en e-postadresse hvis du vil ta med en, eller velg nedoverpilen og velg «Ikke ta med e-postadressen».
    • Merk av i boksene under «Del diagnostikkdata» hvis du vil dele data eller en nettadresse.
  5. Velg Send for å sende inn rapporten.
  6. Velg Send ny rapport for å sende inn en ny rapport. Andre handlinger:
    • Finn nyttige artikler: Velg Utforsk.
    • Kjør tester for maskinvareproblemer: Velg Diagnostikk.
    • Kommuniser med andre i Chromebook-forumer: Velg Spør brukerfellesskapet.
  7. Velg Ferdig for å lukke tilbakemeldingsvinduet.

Vi setter pris på hjelpen din! I de fleste tilfeller kan vi ikke sende individuelle svar, men vi går gjennom rapporten din og bruker informasjonen i den til å forbedre ChromeOS.