Filtrér søkeresultatene dine

Du kan finstemme søkeresultatene dine i Google Cloud Search ved hjelp av filtrene øverst på resultatsiden. Med søkefiltrene kan du snevre inn resultatene på grunnlag av bestemte kriterier, for eksempel innholdstypen eller tidsrommet. Du kan for eksempel velge filtre som gjør at du bare ser Google-dokumenter som er endret den siste uken, eller bare e-poster du har sendt.

Bruk filtre på søkeresultatene dine

Du kan bare bruke filtre for datakildene organisasjonen din har slått på for deg.

1. Sign in to Cloud Search at cloudsearch.google.com.

If you can't sign in, your account doesn't have Cloud Search. Learn more

2. Søk etter noe.
  3. Øverst på resultatsiden klikker du på en kilde, for eksempel E-post, Disk eller Folk. Klikk på Mer for å bruke andre kilder.
    Siden viser da bare resultater som samsvarer med filteret.
  4. (Valgfritt) Finstem resultatene dine ytterligere basert på datakilden du velger:
    • Google Workspace-kilde (E-post, Disk, Grupper, Kalender): Klikk på Søkeverktøy.
      1. Klikk på Når som helst eller et annet sekundært filter, og velg deretter et alternativ i listen.
      2. For å fjerne alle filtrene i søkeverktøyet, klikk på Fjern.
      3. For å fjerne og skjule alle filtrene i søkeverktøyet, klikk på Avbryt .

Filters

• Andre kilder (som ikke er tilknyttet Google Workspace): Velg ett eller flere sekundære filtre i panelet som vises til venstre.
      1. For å fjerne alle filtre, klikk på Fjern alle øverst.
      2. For å lukke filterpanelet, klikk på Ferdig øverst.

5. (Valgfritt) Hvis du vil gå tilbake til ufiltrerte resultater, klikker du på Alle.

Når jeg søker på nytt, er de tidligere filtrene fortsatt der

Hvis du søker på nytt, blir eventuelle filtre du har brukt før, fortsatt brukt. Eksempel: Hvis du filtrerer på E-post, og deretter søker på nytt, ser du bare resultater fra e-post, med mindre du velger Alle eller en annen kilde.

Verktøyfiltre forblir også aktive når du bytter kilde, med mindre den nye kilden ikke støtter de aktuelle filtrene. For eksempel: Hvis du filtrerer etter Disk og Eies av meg, og så velger E-post, blir resultatene filtrert etter e-post, men søkeverktøyene blir automatisk fjernet fordi Eies av meg ikke gjelder for e-post.

Tips: En annen metode for å snevre inn søkeresultatene dine er å bruke søkeoperatorer i søket ditt.