Få flere kundeemner via dine søgeannoncer

Den 10. februar 2021

Forbrugerne kontakter ofte virksomheder for at få flere oplysninger, når de overvejer at foretage et køb. Med udvidelser til kundeformular kan du nå ud til potentielle kunder ved at give dem mulighed for at dele oplysninger med dig via din annonce. Som en hjælp til at generere flere kundeemner kan du nu vise brugerne en kundeformular, når de trykker på din søgeannonces overskrift, i stedet for at lede dem videre til en landingsside.

Example gif of a lead form appearing after tapping the headline of a Search ad
Åbn en kundeformular, når der trykkes på overskriften.

Det første, du skal gøre for at komme godt i gang, er at føje en kundeformular til en søgekampagne. Gå derefter til indstillingerne for kampagnen, og vælg muligheden "Vis altid kundeemneformularen, når en bruger interagerer med min annonce". Når en potentiel kunde indsender kundeformularen, kan vedkommende vælge enten at besøge dit website eller at gå tilbage til søgeresultatsiden.

Du kan få flere oplysninger om udvidelser til kundeformular og kvalifikationskrav i Hjælp til Google Ads.

Indsendt af Katerina Daveynis og Saranath Raghavan, som begge er Product Manager hos Google Ads