Få kundeemner direkte til dit hotel ved hjælp af hotelpromoveringsannoncer

24. marts 2021

Vi lancerer i dag globalt hotelpromoveringsannoncer, som er et annonceformat, der hjælper annoncører med at nå ud til brugere, som endnu ikke har valgt det hotel, de ønsker at booke. Annoncerne vises et tydeligt sted i søgeresultaterne for geografiske placeringer, hvilket giver annoncører mulighed for at fremhæve bestemte hoteller et bestemt sted. Inden denne lancering kunne annoncører kun køre hotelpromoveringsannoncer, hvis de stod på en tilladelsesliste. Nu kan annoncører angive specifikke bud for hotelpromoveringsannoncer via Google Ads-grænsefladen, API og et masseuploadsystem.

Example property promotion ad on desktop Example Property Promotion Ad on Mobile

Når vi spørger vores hotelpartnere, fortæller de, at de gerne vil kunne udnytte efterspørgslen bedre i situationer, hvor et hotel gerne vil øge brandbevidstheden i et bestemt område. Det kan f.eks. være i situationer, hvor et hotel lige er åbnet, har en særlig kampagne eller ønsker at udnytte fordelene ved øget efterspørgsel på særlige tidspunkter på året eller i forbindelse med afholdelse af særlige arrangementer i lokalområdet.

Standard-booking link ads til hoteller er beregnede til, at annoncører kan "indfange" en booking for et hotel, som en bruger allerede har valgt. Hotelpromoveringsannoncer er derimod beregnede til at give annoncører mulighed for at påvirke bookingbeslutningen hos brugere, der stadig søger efter et hotel. De giver partnere mulighed for at vise deres pris og tilgængelighed øverst på den første side med søgeresultater, så annoncerne altså vises et fremtrædende sted i søgeresultaterne for geografiske placeringer. De vises også i Google Maps, og vi eksperimenterer løbende med deres placeringer i andre Google-produkter.

Den amerikanske teknologivirksomhed Koddi, som hjælper rejsebureauer med deres marketing, har deltaget i pilotprojektet for hotelpromoveringsannoncer. Resultaterne fra projektet viser, at det har hjulpet virksomheden med at udnytte efterspørgslen bedre og nå ud til nye rejsende. "Muligheden for større rækkevidde og effekt er et vigtigt fokusområde i forbindelse med genåbningen af samfundet, og hotelpromoveringsannoncer har givet os mulighed for at opnå en stigende volumen ved at øge synligheden og skabe bevidsthed om hotellerne på markeder, hvor de typisk ikke rangerer særlig højt i søgeresultaterne", udtaler Dee Kohli, Sr. Director of Client Services hos Koddi. "Værktøjet har hjulpet os med at udnytte de strategiske muligheder for at øge markedsandelen i forhold til vores konkurrenter, øge brandbevidstheden og forbedre belægningsprocenten".

Med denne lancering bliver hotelpromoveringsannoncer nu tilgængelige via en annoncegruppetype i hotelkampagner i Google Ads. Alle annoncører med aktive hotelkampagner er kvalificerede til at køre disse annoncer.

Hvis du gerne vil have flere oplysninger om hotelpromoveringsannoncer, og hvordan du konfigurerer dem, kan du læse vores artikel i Hjælp til Google Ads her

Tilmeld dig vores kommende Grow with Google-webinar for at få flere oplysninger om, hvordan du promoverer dit hotel bedst muligt online.

Opslået af Peter Fernandez, Product Manager, Hotel Ads