Brug budgivning efter mål-ROAS som et middel til at anskaffe brugere, som med stor sandsynlighed vil interagere med annoncer i appen

3. oktober 2022

Ved at vælge den rette budstrategi for din appkampagne kan du øge både effektiviteten og investeringsafkastet for din virksomhed.

Fra og med i dag kan du vælge at optimere til annonceomsætning, når du bruger budstrategien mål for annonceafkast (mål-ROAS), så der fokuseres direkte på at øge omsætningen via annoncer, der vises i din app. Du kan med andre ord fokusere på anskaffelse af spillere, som interagerer med annoncer, i stort omfang og betale dynamisk, alt efter hvor sandsynligt det er, at en spiller interagerer med annoncer i appen.

Dette er en opdatering af budstrategien mål for annonceafkast (mål-ROAS), og det anbefales at vælge den, hvis du gerne vil opnå et specifikt annonceafkast fra dine appkampagner. Hvis du har en Android-app, hvor der rapporteres om konverteringer via Google Analytics til Firebase-SDK'en, kan du beregne mål-ROAS ved at overføre en dynamisk omsætningsværdi fra hændelser i appen i Google Analytics til Google Ads med henblik på at øge det gennemsnitlige afkast af hver krone, du bruger på brugeranskaffelse.

For at kunne optimere til annonceomsætning ved brug af budstrategien mål-ROAS skal man som udvikler sende alle data for annonceomsætning via AdMob eller tredjepart til Google Analytics med henblik på budgivning. Data for annonceomsætning via tredjepart i Google Analytics gør det muligt at importere omsætningsdata fra en hvilken som helst indtægtsgenererende platform i Google Analytics med henblik på budgivning baseret på mål-ROAS.

Sådan kommer du godt i gang med at optimere til annonceomsætning, når du bruger budstrategien mål-ROAS til appkampagner:

1. Tilføj dine udgiverdata (dvs. data for annonceomsætning) på din Google Analytics-ejendom.
    1. Hvis der er tale om AdMob-data: Knyt AdMob til Firebase
    2. Hvis der er tale om data fra andre indtægtsgenererende platforme for annoncer: Mål annonceomsætning via Firebase.
  2. Knyt din Google Analytics-ejendom til Google Ads.
    1. Knyt Google Ads til Analytics.
    2. Importér Analytics-konverteringer i Google Ads.
  3. Send Google Analytics-hændelsen "ad_impression" (annonceeksponering) til Google Ads.
    1. Markér hændelsen ad_impression som en konvertering i Google Analytics. For at kunne markere den som en konvertering skal du først gå til panelet med hændelser i Google Analytics.
    2. Markér hændelsen "ad_impression" som en konverteringshændelse i kolonnen med skydervælgeren længst til højre.

Når denne fremgangsmåde er fuldført, kan du optimere til annonceomsætning via budstrategien mål-ROAS for din appkampagne ved at vælge hændelsen "ad_impression".

Se vores optimale løsninger med hensyn til appkampagner og budgivningstyper for appkampagner for at få flere tips til, hvordan du administrerer og styrer dine appkampagners effektivitet.

Opslået af Jennifer Lui, Senior Product Manager, App Ads