Brug af nye lokale konverteringsindsigter til at optimere din lokale annoncering

9. august 2018

83 % af de amerikanske kunder, der har besøgt en butik inden for den sidste uge, har svaret, at de brugte onlinesøgning, før de gik ind i butikken1. Vi udvider rapportering om adresseudvidelser til ikke kun at omfatte handlinger på selve udvidelsen, men også dem, der finder sted efter et annonceklik på stedsiden. Dette vil hjælpe annoncører med bedre at forstå aktiviteten mellem onlineannoncering og lokale handlinger, selvom de ikke er kvalificeret til rapportering om butiksbesøg. De nye metrics omfatter:

• Klik for at ringe
  • Rutevejledning
  • Besøg på websitet
  • Ordrer (branchespecifik)
  • Menuvisninger (branchespecifik)
  • Øvrige interaktioner

Sådan bruger du de nye lokale konverteringshandlinger

Disse metrics rapporteres, når du linker din Google My Business-konto og din Google Ads-konto. Dine metrics viser, hvordan onlinehandlinger fører til interaktion med din virksomheds fysiske butikker (f.eks. rutevejledninger eller opkald til din virksomhed via Google Maps efter klik på din annonce).

Disse nye konverteringshandlinger rapporteres i kolonnen "Alle konverteringer". De medtages ikke i Smart Bidding-strategier såsom mål-CPA eller Maksimér antal konverteringer, der bygger på kolonnen "Konverteringer".

Du kan bruge disse nye konverteringsmetrics til optimere din lokale annoncering på flere måder. Lad os f.eks. sige, at du har kampagner, hvor dine annoncer indeholder lokale oplysninger om dine butikker i nærheden, eller du har en annoncetekst, der er dedikeret til lokale tilbud og kampagner i butikken. Du kan bruge denne indsigt til at måle dine annoncers indvirkning på antallet af lokale resultater og optimere derudfra. Få flere oplysninger

Vi bruger branchens optimale løsninger for at sikre privatlivsbeskyttelsen af den enkelte bruger.

Brug af rapporten for hver butik

Sammen med de nye metrics lanceres en rapport for hver butik. Med rapporten for hver butik kan du se samlede butiksbesøg og lokale handlinger efter butiksplacering. Lad os sige, at du har tøjbutikker på tre lokationer: Aarhus, Randers og Horsens. Du bemærker, at butikkerne i Aarhus og Randers genererer flere lokale handlinger og butiksbesøg i forhold til butikken i Horsens. Dette kan hjælpe dig med at forstå, hvordan du distribuerer dit offlinebudget ud fra butikkerne og også hjælpe dig med dine lokale strategier i Google Ads. Du kan for eksempel afsætte flere onlinekampagner i Horsens for at få salget der til at stige. Få flere oplysninger

1. Think with Google