Uusi työnkulku tavoitteisiin perustuvien kampanjoiden luomisessa

8.11.2018

Tähän asti mainostajat ovat luoneet kampanjansa, ennen kuin he ovat määrittäneet liiketoimintatavoitteensa, kuten myynnin tai liidien lisäämisen. Nyt olemme kehittäneet uuden työnkulun, jonka ansiosta mainostajat voivat määrittää tavoitteensa ensin. Tämä vaikuttaa siihen, miten osuvia ehdotuksia mainostajat saavat loppukampanjan määrittämiseen.

Tavoitteisiin perustuvat kampanjat

Jos olet esimerkiksi valinnut tavoitteeksi myynnin lisäämisen, suosittelemme kampanjatyyppejä, joiden avulla voit parhaiten saavuttaa tämän tavoitteen (tässä tapauksessa suosittelemme Haku-, Display- ja Shopping-kampanjatyyppejä). Jos olet valinnut tavoitteeksi bränditietoisuuden ja tavoittavuuden, suosittelemme Display- ja Video-kampanjatyyppejä.

Näytämme määritetyn tavoitteen mukaan myös muita kampanja-asetuksia koskevia osuvia ehdotuksia. Esimerkkejä:

• Kampanjan alatyypit
  • Mainosmuodot
  • Mainoslaajennukset
  • Hintatarjousstrategia

Jos haluat hyödyntää kampanjan luomisessa yksinkertaisempaa menetelmää, jossa otetaan huomioon yrityksesi tavoitteet, kokeile tätä uutta työnkulkua.

Kirjoittaja: Jeannie Zhang, tuotepäällikkö, Google Ads