Kopiér dine kolonnepræferencer til den nye Google Ads-oplevelse

Den 1. oktober 2018

Vi har lyttet til feedback om, at der mangler en nem metode til at kopiere kolonnepræferencer fra den forrige Google Ads-oplevelse til den nye, så det har vi sørget for, at der er nu. I den nye Google Ads-oplevelse skal du bare gå til Værktøjer > Præferencer > Kolonnepræference og klikke på Kopiér kolonner. Derved bliver samtlige kolonner, du har valgt til dine statistiktabeller, kopieret til alle dine konti.

Hvis du eksempelvis altid har haft kolonnerne "Antal klik", "Eksponeringer", "Pris", "Konverteringer" og "Pris pr. konv." med i din statistiktabel "Kampagner", kan du altså nu kopiere disse kolonnepræferencer til den nye Google Ads-oplevelse med et enkelt klik. Det kan du også gøre, selvom du ikke længere har adgang til den forrige oplevelse.

Præference for kolonner

Kopiér dine kolonnepræferencer nu. Du skal regne med, at der går 24 timer, før dine kolonnepræferencer er opdateret i den nye Google Ads-oplevelse.

Indsendt af Abhishek Kumar, Product Manager, Google Ads