Parallel Tracking til display- og videokampagner er tilgængelig den 1. maj 2019

11. februar 2019

Hastighed spiller en rolle, når det drejer sig om landingssider. 53 % af alle besøg ender med, at siden forlades, hvis et mobilwebsite er mere end tre sekunder om at blive indlæst.1 Med Parallel Tracking bliver brugerne sendt direkte til din landingsside, når de klikker på din annonce, mens deres browser behandler anmodninger om klikmåling i baggrunden.

Sidste år meddelte vi, at Parallel Tracking ville blive udvidet til display- og videokampagner i marts 2019. Parallel Tracking til display- og videokampagner vil nu være tilgængelig fra 1. maj 2019. Det betyder, at annoncørerne nu har mere tid til at forberede sig, inden Parallel Tracking bliver obligatorisk for alle display- og videokampagner fra 31. juli 2019.

Hvis du har brug for at ændre annoncewebadresser, skal dine annoncer gennemgås. Så kontakt din klikmålingsudbyder hurtigst muligt. Hvis du har display- og videokampagner på tværs af flere konti, anbefaler vi, at du strækker dine ændringer over flere dage.

Klik her for at få flere oplysninger om Parallel Tracking.

Indsendt af Prashant Nair, Product Manager, Google Ads

1. Google-data, globalt, samlede, anonymiserede Google Analytics-data fra et udvalg af mobilwebsites, der har tilvalgt deling af benchmarkingdata (antal = 3.700), marts 2016