Introduktion af sæsonrelaterede justeringer for Smart Bidding

28. august 2019

Smart Bidding-strategier som mål-CPA og mål-ROAS bruger maskinlæring til automatisk at indstille bud på auktionstidspunktet for at gøre dine Google Ads-kampagner mere effektive. Selvom disse strategier allerede tager hensyn til sæsonen, ved vi, at der er centrale øjeblikke for din virksomhed, hvor du kan forudse betydelige ændringer i konverteringsraten, f.eks. under udsalg, eller når et nyt produkt lanceres.

For at give mere kontrol i disse sjældne situationer kan du nu anvende sæsonrelaterede justeringer for søge- og displaykampagner. Lad os sige, at du planlægger et lynudsalg i weekenden. Historisk set har du oplevet en stigning på 50 % i konverteringsrater, når du har kørt et lignende udsalg. Med sæsonrelaterede justeringer kan du indstille en forventet konverteringsrate, og Smart Bidding vil så tage denne justering for det valgte datointerval i betragtning i forsøget på at ramme din mål-CPA.

Conversion rate adjustment UI

Se, hvordan du anvender en sæsonrelateret justering, i Hjælp til Google Ads.

Indsendt af Sagar Shah, Product Manager, Google Ads