Få større indsigt i din budstrategi med topsignaler

Den 21. november 2019

Smart Bidding hjælper dig med at maksimere din effektivitet og spare tid. Du kan nu se nogle af dine mest effektive budgivningssignaler i budstrategirapporten. Dette giver dig et bedre overblik over, hvilke faktorer der kan øge din effektivitet. Du får ligeledes indsigt, der kan hjælpe dig med at optimere din marketingstrategi.

Til at begynde med kan disse signaler være synlige for kampagner, der bruger Mål-CPA og Maksimér antal konverteringer i Søgning. Understøttelse af Mål-ROAS og Maksimér konverteringsværdi vil være tilgængelig på et senere tidspunkt. Topsignaler kan omfatte, men er ikke begrænset til:

• Enhedstype
  • Sted
  • Ugedag
  • Tidspunkt på dagen
  • Søgeord

Rapporten kan også inkludere kombinationer af forskellige signaler. Rapporten kan for eksempel vise dig, at personer, der søger efter søgeordet [business] i Los Angeles i Californien i weekenden, er mere tilbøjelige til at konvertere.

Top signals in the Google Ads UI

Du kan få flere oplysninger om budstrategirapporter og topsignaler i Hjælp til Google Ads.