Tidsfristen blev udvidet til at anvende Parallel Tracking til videokampagner

12. marts 2020

Fristen for at indføre Parallel Tracking til videokampagner er blevet forlænget til den 15. juni 2020. På baggrund af de seneste globale begivenheder giver vi alle ekstra tid til at foretage denne overgang. Hvis du allerede har gennemført det meste af det arbejde, der kræves for at anvende Parallel Tracking, er du stadig velkommen til at afslutte processen og tilmelde dig. Dette trin er dog ikke obligatorisk før den 15. juni 2020.

Vi vil fortsat overvåge situationen og justere denne dato, hvis det er nødvendigt.

Indsendt af Nicky Rettke, Product Management Director, Google Video Ads