Ta bildenotater

Med Keep kan du lagre bilder, for eksempel fotografier av oppskrifter eller malerier, som notater. Du kan også legge ved bilder og fotografier i eksisterende notater.

Lag nye bildenotater

1. Gå til keep.google.com på en datamaskin.
  2. Klikk på Nytt notat med bilde Sett inn bilde nær toppen av siden.
  3. Velg et bilde fra biblioteket på datamaskinen.
  4. Du kan også skrive inn en tittel og tekst i notatet.
  5. Når du er ferdig, klikk på Ferdig, eller klikk utenfor notatet.

Legg til bilder i eksisterende notater

1. Gå til keep.google.com på en datamaskin.
  2. Klikk på et notat.
  3. Klikk på Legg til et bilde Sett inn bilde.
  4. Velg et bilde fra datamaskinen din.
  5. For å legge til flere bilder i det samme notatet, gjenta trinn 3–5.
  6. Når du er ferdig, klikk på Ferdig, eller klikk utenfor notatet.

Fjern bildenotater

Hvis du har lagt til et bilde i et notat, kan du fjerne det.

1. Gå til keep.google.com på en datamaskin.
  2. Klikk på et notat.
  3. Klikk på Fjern Fjern nederst til høyre i bildet.