I denne brukerstøtten finner du innhold både om Merchant Center Next og den eldre versjonen av Merchant Center. Se etter logoen øverst i hver artikkel for å forsikre deg om at du leser om Merchant Center-versjonen du faktisk bruker.

Merchant Center Next: Øk tilliten blant kundene med brukerstøtte

Juni 2023

Et egendefinert ikon for Merchant Center Next-artikler

Kunder som handler på nettet, kan ofte bli misfornøyd hvis brukerstøtte og returinformasjon ikke er lett tilgjengelig.

I Merchant Center Next kan du som forhandler enkelt legge inn informasjon om kundeservicekanalene dine. Da kan vi vise kundene informasjon om brukerstøtten din. Finn ut mer om hvordan du legger til informasjon om brukerstøtten din