G Suite har skiftet navn til Google Workspace: Her finder du alle de arbejdsrelaterede værktøjer, du har behov for i din virksomhed.

Trigger for JavaScript-fejl

Google Tag Managers trigger for JavaScript-fejl bruges til at aktivere tags, hvis der forekommer en ikke-registreret JavaScript-undtagelse (window.onError). Dette tag kan bruges til registrering af fejlmeddelelser i et analyseværktøj. Brug en variabel for JavaScript-fejl til at registrere fejlmeddelelsen og sende variablens værdi, når et tag aktiveres.

Sådan konfigurerer du en trigger af typen JavaScript-fejl:

1. Klik på Triggers og så Ny.
  2. Klik på Triggerkonfiguration, og vælg triggertypen JavaScript-fejl.

Når triggeren aktiveres, udfyldes følgende indbyggede variabler:

• Fejlmeddelelse: Teksten i JavaScript-fejlmeddelelsen.
  • Fejlwebadresse: Webadressen på den side, hvor fejlen forekom.
  • Fejllinje: Linjenummeret i den kode, hvor fejlen blev registreret.
Triggeren for JavaScript-fejl rapporterer ikke fejl, der finder sted, inden Tag Manager indlæses, og den rapporterer kun ikke-registrerede undtagelser.