Geaccepteerde betaalmethoden op YouTube

Je moet een geaccepteerde betaalmethode gebruiken om een eenmalige aankoop te doen of een terugkerend lidmaatschap te kopen. Als dit je eerste aankoop is, wordt je betaalmethode aan je Google-account toegevoegd.

Betaalmethoden vinden die je kunt gebruiken

De beschikbare betaalmethoden verschillen per land en kunnen beperkt zijn door je factureringssysteem. Als je wordt gefactureerd door YouTube, selecteer je je land om te zien wat je betalingsopties zijn.