Smart Replies gebruiken in YouTube Studio

Smart Replies zijn suggesties voor antwoorden. Ze zijn gebaseerd op de antwoorden die creators het meest plaatsen op YouTube. Met Smart Replies kun je sneller en makkelijker reacties beantwoorden in YouTube Studio, de YouTube-app en de YouTube Studio-app op mobiele apparaten.

Smart Replies zijn op dit moment beschikbaar in de volgende talen in YouTube Studio, de YouTube-app en de YouTube Studio-app:

• Engels
  • Frans
  • Duits
  • Indonesisch
  • Koreaans
  • Portugees
  • Spaans

Bekijk meer informatie over hoe je je taalinstellingen aanpast.

Smart Reply gebruiken

Zo gebruik je Smart Reply in YouTube Studio:

1. Log in bij YouTube Studio.
  2. Selecteer Reacties en vermeldingen in het linkermenu.
  3. Bekijk de voorgestelde antwoorden onder een reactie.
  4. Kies een van die antwoorden en pas het antwoord zo nodig aan.
  5. Selecteer Beantwoorden.

Zo gebruik je Smart Reply op mobiel:

1. Log in bij de mobiele app.
  2. Selecteer in het menu onderaan de optie Reacties
  3. Bekijk de voorgestelde antwoorden onder een reactie.
  4. Kies een van die antwoorden en pas het antwoord zo nodig aan.
  5. Selecteer Beantwoorden.