Din AdSense til YouTube-konto er blevet deaktiveret

Din AdSense til YouTube-konto kan være blevet deaktiveret, hvis du ikke har færdiggjort konfigurationen af den, eller hvis den ikke har modtaget nogen annonceaktivitet eller indtjening i 6 måneder. Hvis du vil bruge AdSense til YouTube-kontoen igen, skal du genaktivere den ved at knytte den til din kanal. Hvis du ikke længere har brug for din AdSense til YouTube-konto, kan du lukke den.

Du kan stadig logge ind på din AdSense til YouTube-konto, mens den er deaktiveret. Når du skal genaktivere din konto, bliver du bedt om at verificere dit telefonnummer igen. Vi anbefaler dig også at tjekke, om din adresse er opdateret. Hvis din kanal er kvalificeret til YouTubes partnerprogram eller en betaling fra YouTube, kan du genaktivere AdSense til YouTube-kontoen eller oprette en ny.
I forlængelse af den nyligt indførte suspendering af Google-annonceringssystemer i Rusland er alle genaktiveringer af russiske AdSense til YouTube-konti og AdSense-konti blevet sat på pause. Få flere oplysninger.

Sådan genaktiverer du din AdSense til YouTube-konto

1. Knyt din AdSense til YouTube-konto til din kanal.
  2. Log ind på AdSense til YouTube.
  3. Verificer dit telefonnummer.

Derfor er din AdSense til YouTube-konto blevet deaktiveret

Ufuldstændig kontooprettelse

AdSense til YouTube-konti bliver deaktiveret, hvis du ikke har fuldført konfigurationen af din konto og knyttet den til din YouTube-kanal. Hvis du ikke har fuldført konfigurationen af din AdSense til YouTube-konto inden for en vis periode, giver vi dig besked.

Efter 5 måneder med ufuldstændig kontooprettelse

Du modtager en mail fra AdSense til YouTube med besked om, at din konto bliver deaktiveret, medmindre du udfører de trin, der er beskrevet i denne artikel i Hjælp.

Efter 6 måneder med ufuldstændig kontooprettelse

Din AdSense til YouTube-konto bliver deaktiveret.

Inaktivitet

AdSense til YouTube-konti bliver deaktiveret på grund af inaktivitet. Vi giver dig besked, hvis den konto, som er tilknyttet din kanal, har været inaktiv i et stykke tid. Hvis din AdSense til YouTube-konto har annonceaktivitet eller indtjening, bliver den ikke deaktiveret.

Efter 5 måneders inaktivitet

• Du modtager en mail fra AdSense til YouTube med besked om, at din konto deaktiveres, medmindre den har annonceaktivitet eller indtjening.

Efter 6 måneders inaktivitet

• Din AdSense til YouTube-konto bliver deaktiveret.

Ofte stillede spørgsmål

Min AdSense til YouTube-konto blev deaktiveret, og der var stadig penge på kontoen. Hvordan får jeg dem udbetalt?

Hvis saldoen på din konto er over opsigelsesgrænsen, og du sørger for, at tilbageholdelser af betalinger er blevet frigivet, kan du få din AdSense til YouTube-saldo udbetalt, efter du har lukket din konto.

Skal jeg verificere min adresse igen med en pinkode, når jeg genaktiverer min konto?

Nej. Hvis du tidligere har verificeret din adresse med en pinkode, skal du ikke verificere den igen. Hvis du ikke allerede har verificeret din adresse med en pinkode, bliver du bedt om at verificere din adresse, før du modtager dine betalinger.

Min AdSense-konto blev deaktiveret. Påvirker det statussen for min YouTube-kanal?

Nej. Statussen for din YouTube-kanal bliver ikke påvirket af deaktiveringen af AdSense. Hvis du begynder at tjene penge på din kanal, og du opfylder alle kvalifikationskravene til YouTubes partnerprogram, kan du tilknytte en AdSense til YouTube-konto for at modtage betaling.

Min kanal begyndte at tjene penge, efter jeg modtog advarselsmailen. Vil min AdSense til YouTube-konto stadig blive deaktiveret?

Nej. Din AdSense til YouTube-konto bliver ikke deaktiveret, hvis du begynder at tjene penge på din YouTube-kanal.