YouTube Shorts bekijken

YouTube Shorts zijn korte verticale video's waarmee je eindeloos veel nieuwe en interessante content kunt ontdekken. Elke Short duurt maximaal 60 seconden, dus er komt snel weer een nieuwe voorbij.

Met de YouTube Shorts-speler kun je een eindeloze stroom video's in de Shorts-feed bekijken en erop reageren.

Shorts bekijken op smart-tv's en gameconsoles

YouTube Shorts op je tv bekijken

Abonneer je op het YouTube Viewers-kanaal voor het laatste nieuws, updates en tips.

Je kunt Shorts bekijken in de YouTube-app op de meeste smart-tv's, gameconsoles en andere streamingapparaten. De Shorts-speler werkt misschien niet op sommige apparaten die vóór 2019 op de markt zijn gebracht.

Shorts vind je op een Shorts-plank op je YouTube-homepage, in zoekresultaten en op kanaalpagina's op YouTube. Als je een Short selecteert, wordt deze continu afgespeeld in de Shorts-speler.

Zo gebruik je je afstandsbediening voor navigatie in de speler:

1. Klik op de Short om deze te starten of te onderbreken.
  2. Klik rechts om meer informatie over de Short te bekijken.
  3. Scrol of klik omlaag om naar de volgende Short te gaan.
  4. Scrol of klik omhoog om terug te gaan naar de vorige Short.

Shorts bekijken op YouTube

Zo bekijk je Shorts op YouTube:

1. Ga naar Homepage .
  2. Klik links op Shorts  om naar de YouTube Shorts-speler te gaan.