Find musik og podcasts i YouTube Music

Med YouTube Music kan du lytte til musik og podcasts, du holder af. Se, hvordan du browser og finder musik og podcasts i YouTube Music-appen.

How to use and navigate the YouTube Music App to customize your listening experience

Bemærk! Brugere i udvalgte lande/regioner kan have anderledes produktoplevelser.

Find musik og podcasts på fanen Start

Se tilpassede mix og anbefalinger baseret på dit humør, din aktivitet eller din lyttehistorik. Når du logger ind på YouTube Music med din Google-konto, får du også vist anbefalinger baseret på musik og podcasts, du har lyttet til på YouTube.

Du kan finde nye anbefalinger på fanen Start . Du kan filtrere dine forslag ved at trykke på en kategori øverst på startskærmen.

Udforsk ny musik og nye podcasts

På fanen Udforsk kan du finde ny musik og nye podcasts til at udvide din samling. Se populære udgivelser, genrer, playlister, podcasts, afsnit og meget mere i dit land/din region, eller gennemse efter kategori.

Opbyg din samling

Tryk på Samling for at se sange, playlister, album og podcasts, du har gemt i din samling. Som YouTube Music Premium-medlem kan du også se sange og playlister, du har hørt for nylig, samt alt det indhold, du har downloadet.

Søg efter musik og podcasts

Skriv i søgefeltet for at finde musik og podcasts i YouTube Music-appen. Brug kategorierne øverst på siden til at filtrere dine resultater.

Få opdateringer om dine yndlingskunstnere

Brug aktivitetsfeedet til at finde nye udgivelser fra kunstnere, du følger, playlister oprettet af dine venner og meget mere. Du kan også se kommentarer og likes til videoer eller interagere med dine abonnenter. Du kan se dit aktivitetsfeed ved at logge ind på YouTube Music-appen og trykke på øverst på skærmen.

Gennemse kunstner- eller kanalsider

Kunstner- og kanalsider viser andet indhold fra en bestemt indholdsskaber. Du kan også finde oplysninger, føje musik eller podcasts til din samling eller downloade indhold fra kunstner- eller kanalsider.