Algemene vereisten

Deze functies zijn alleen beschikbaar voor partners die YouTube Content Manager gebruiken om hun auteursrechtelijk beschermde content te beheren.

Als je video's wilt uploaden naar YouTube via SFTP of Aspera, heb je de volgende 4 informatie-elementen nodig om je Dropbox-account in te stellen:

1. De naam van een Google-account waarnaar je video's worden geüpload. Dit moet een Google-account zijn dat al door jou is geregistreerd.
  2. De naam van het Dropbox-account. Deze krijg je van je technische accountmanager van YouTube.
  3. Het openbare gedeelte van een SSH-sleutelpaar. Bekijk instructies over hoe je deze sleutel op verschillende platforms genereert en hoe je deze toevoegt aan de configuratie van je Dropbox-account voor YT in CMS.
  4. Een e-mailadres voor meldingen zodra video's live gaan op de site nadat deze in de Dropbox zijn aangeleverd. Dit kan een alias zijn voor een e-mailadres van een team, of een lijst met adressen van elkaar gescheiden met dubbele punten. We gebruiken deze e-mailadressen om je op de hoogte te stellen van eventuele problemen.