Beoordelingen van muziekvideo's

De RIAA, het overkoepelende orgaan van de platenindustrie, heeft het Parental Advisory Label Program ontwikkeld om te helpen bepalen welke liedjes en muziekvideo's aanstootgevend of ongepast kunnen zijn voor kinderen. Het Parental Advisory Label Program biedt ouders informatie waarmee ze kunnen bepalen wat hun kinderen online mogen luisteren of kopen in de winkel.

Meer informatie over het Parental Advisory Label Program van RIAA.