Verbinding maken met je Aspera-dropbox

Deze functies zijn alleen beschikbaar voor partners die YouTube Content Manager gebruiken om hun auteursrechtelijk beschermde content te beheren.

Nadat je je dropbox hebt ingesteld, maak je een herbruikbare verbinding tussen je Aspera-client en je dropbox.

Zorg dat je de naam en het IP-adres van de dropbox bij de hand hebt. Deze informatie vind je onder Uploaderaccounts in Instellingen.

Zo maak je een Aspera-verbinding:

1. Open je Aspera-client.

2. Klik op het pictogram Verbindingen om Verbindingsbeheer te openen.

3. Klik op + om een nieuwe verbinding te maken.

4. Geef in het tekstvak Host de hostnaam op van de dropbox die je van je partnervertegenwoordiger hebt gekregen. De hostnaam moet een van de volgende zijn en overeenkomen met je geografische locatie:

• us.aspera.googleusercontent.com

• eu.aspera.googleusercontent.com

• asia.aspera.googleusercontent.com

5. Geef in het veld Gebruiker de naam van je Dropbox op. Deze moet beginnen met 'asp-'

6. Selecteer Openbare sleutel als verificatieoptie. Kies daarna de sleutel voor deze dropbox in de lijst met beschikbare sleutels.

7. Klik op de knop Geavanceerd om de geavanceerde verbindingsinstellingen weer te geven.

8. Wijzig de waarde van SSH-poort (TCP) in 33001.

9. Klik 2 keer op OK om je wijzigingen op te slaan en terug te gaan naar het hoofdvenster van de Aspera-client.

Je nieuwe verbinding staat aan de rechterkant van het scherm.