Administrer YouTube-kanaler

Du kan muligvis se nye omtaler af en "Brandkonto" på din YouTube-kanal eller se en ny konto i din kontovælger. Dette skyldes, at din kanal var knyttet til en brandkonto under en nylig YouTube-opdatering. Få flere oplysninger om kanaler, der er blevet migreret til brandkonti.

Du kan konfigurere dine YouTube-kanaler, så de kun bliver administreret af dig eller af flere personer. Du kan vælge blandt ​​følgende muligheder for en YouTube-kanal:

• Knyt den til din personlige Google-konto: Kanalen bruger navn og foto fra din Google-konto.
  • Knyt den til en brandkonto: YouTube-kanalen kan bruge et andet navn end det, du bruger på din Google-konto.

Vi anbefaler, at du knytter din kanal til enten en brandkonto eller din personlige Google-konto. Tilknytning kan hjælpe med at validere din kanalidentitet.

Brug din Google-konto

En Google-konto er specifik for én person, så den bruger ét navn og én identitet på alle Google-tjenester, bl.a. på alle tilknyttede YouTube-kanaler.

knyt Google-konto til din YouTube-kanal

Hvis du knytter din YouTube-kanal til din Google-konto:

• Hvem kan administrere kanalen: Det er kun dig, der kan få adgang til YouTube-kanalen, og du skal bruge din Google-konto.
  • Hvilket navn og foto vises: YouTube-kanalen bruger det samme navn og foto som din Google-konto (og dine øvrige Google-tjenester som f.eks. Gmail eller Google Docs).

Brug en brandkonto

En YouTube-kanal, der er knyttet til en brandkonto, kan deles af flere konti.

Hvis du knytter din YouTube-kanal til en brandkonto:

• Hvem kan administrere og eje kanalen: Flere Google-konti kan administrere og eje en brandkonto, og enhver af ​​disse administratorer og ejere kan også få adgang til den YouTube-kanal, der er knyttet til brandkontoen. Hvis du føjer andre ejere til kanalen, kan de udføre alle handlinger på den, bl.a. slette kanalen og fjerne andre ejere.
  • Hvilket navn og foto vises: YouTube-kanalen kan have et andet navn og foto end din Google-konto og eventuelle Google-administratorkonti.

Brug brandkonti, der administreres af din Google-konto

Du kan bruge én Google-konto til at administrere flere brandkonti, der er knyttet til YouTube-kanaler.

Hvis du knytter din YouTube-kanal til en brandkonto, der kun administreres af din Google-konto:

• Hvem kan administrere kanalen: Hvis du har flere YouTube-kanaler, der er knyttet til brandkonti, kan du administrere dem alle ved hjælp af én Google-konto uden at logge ud. Få flere oplysninger om, hvordan du skifter mellem kanaler, du administrerer.
  • Hvilket navn og foto vises: YouTube-kanalen kan have et andet navn og foto end din Google-konto og de brandkonti, den administrerer.