Se videoer offline på mobil i udvalgte lande/regioner.

I udvalgte områder kan du downloade bestemte videoer i YouTube-mobilappen for at afspille dem offline.

De funktioner, der beskrives i denne artikel, er tilgængelige i de lande, der er angivet nedenfor. Hvis YouTube Premium er tilgængeligt der, hvor du er, kan du se downloadede videoer på din mobilenhed ved at blive YouTube Premium-medlem. Hvis du er YouTube Premium-medlem, kan du få flere oplysninger om, hvordan du administrerer dine downloadindstillinger.

Steder, hvor du kan downloade videoer

YouTube er muligvis ikke tilgængeligt de følgende steder og fungerer derfor muligvis ikke her. Vi arbejder på at tilføje YouTube i flere områder og levere en oversat version af YouTube i flere lande/regioner.

• Afghanistan
  • Algeriet
  • Angola
  • Antarktis
  • Armenien
  • Aserbajdsjan
  • Bahrain
  • Bangladesh
  • Benin
  • Bhutan
  • Botswana
  • Bouvetøen
  • Det Britiske Territorium i Det Indiske Ocean
  • Brunei
  • Burkina Faso
  • Burundi
  • Elfenbenskysten
  • Cambodja
  • Cameroun
  • Kap Verde
  • Den Centralafrikanske Republik
  • Tchad
  • Comorerne
  • Cookøerne
  • Den Demokratiske Republik Congo
  • Djibouti
  • Egypten
  • Ækvatorialguinea
  • Eritrea
  • Eswatini
  • Etiopien
  • Mikronesiens Forenede Stater
  • Fiji
  • Fransk Guyana
  • Fransk Polynesien
  • Gabon
  • Georgien
  • Ghana
  • Grenada
  • Guam
  • Guinea
  • Guinea-Bissau
  • Indien
  • Indonesien
  • Iran
  • Irak
  • Israel
  • Jordan
  • Kenya
  • Kiribati
  • Kuwait
  • Kirgisistan
  • Laos
  • Libanon
  • Lesotho
  • Liberia
  • Libyen
  • Macao
  • Madagaskar
  • Malawi
  • Malaysia
  • Maldiverne
  • Mali
  • Marshalløerne
  • Mauretanien
  • Mauritius
  • Mayotte
  • Moldova
  • Mongoliet
  • Marokko
  • Mozambique
  • Myanmar (Burma)
  • Namibia
  • Nauru
  • Nepal
  • Ny Kaledonien
  • Niger
  • Nigeria
  • Nordmarianerne
  • Oman
  • Pakistan
  • Palau
  • Palæstina
  • Papua Ny Guinea
  • Filippinerne
  • Qatar
  • Den Demokratiske Republik Congo
  • Réunion
  • Rwanda
  • São Tomé og Príncipe
  • Sankt Helena
  • Saint-Pierre et Miquelon
  • Samoa
  • Saudi-Arabien
  • Senegal
  • Seychellerne
  • Sierra Leone
  • Slovakiet
  • Salomonøerne
  • Somalia
  • Sydafrika
  • Sydsudan
  • Sri Lanka
  • Sudan
  • Svalbard og Jan Mayen
  • Tadsjikistan
  • Tanzania
  • Thailand
  • Gambia
  • Østtimor
  • Togo
  • Tonga
  • Tunesien
  • Tyrkiet
  • Turkmenistan
  • Tuvalu
  • Uganda
  • De Forenede Arabiske Emirater
  • Usbekistan
  • Vanuatu
  • Vietnam
  • Vestsahara
  • Yemen
  • Zambia
  • Zimbabwe

Download videoer for at se dem offline

Hvis du befinder dig i et land eller en region på den ovenstående liste, kan du downloade visse videoer i YouTube-mobilappen og se dem offline. Disse videoer er tilgængelige i op til 48 timer. Herefter skal du slutte enheden til et mobil- eller Wi-Fi-netværk igen, hver gang der er gået 48 timer. Appen tjekker, om der er foretaget ændringer af videoen eller dens tilgængelighed, når enheden bliver tilsluttet igen.

1. Gå til videoens afspilningsside.
  2. Tryk på Download under videoen, eller tryk på Mere '' og så Download.
  3. Når videoen er downloadet, vil Downloadet lyse blåt under videoen.

Hvis din enhed mister forbindelsen, mens du downloader en video eller playliste, fortsætter processen automatisk, når du får forbindelse til internettet igen.

Bemærk! I nogle lande/regioner kan indhold, der ikke er musik, afspilles i op til 29 dage uden internetforbindelse. Du skal derfor oprette forbindelse til internettet igen mindst én gang, hver gang der er gået 29 dage.

Få flere oplysninger om YouTubes offlinevideoer.

Se og fjern downloadede videoer

Fjern individuelle videoer

Du kan se de videoer eller playlister, der er blevet downloadet, ved at trykke på Downloads  under fanen Samling  i YouTube-mobilappen.

Du kan fjerne videoer, du har downloadet, på to måder:

1. Tryk på Downloadet  under den video, du vil fjerne.
  2. Vælg Slet.

Eller

1. Gå til fanen Samling i YouTube-mobilappen.
  2. Tryk på Downloads.
  3. Tryk på Mere ud for den video, du vil fjerne.
  4. Vælg Slet fra downloads.

Fjern alle downloadede videoer

Du kan se og slette de videoer, du har downloadet, med følgende vejledning:

1. Tryk på dit profilbillede  og så Indstillinger  .
  2. Tryk på Baggrund og downloads  under Indstillinger og så Slet alle downloads.
  3. Tryk på Slet i dialogboksen under "Vil du slette alle downloadede videoer og playlister?"

Opdater downloadindstillinger

Videoer downloades som standard både via Wi-Fi og mobildata. Hvis du vil tillade, at videoer eller playlister kan downloades via mobilnetværk, skal du trykke på dit profilbillede  og så Indstillinger  og så Baggrund og downloads og slå Download kun via Wi-Fi fra.

Indstil standardkvaliteten for dine downloads ved at gå til Indstillinger  og så Baggrund og downloads og så Downloadkvalitet. Videoer i høj kvalitet kan bruge mere data og være længere tid om at blive vist i sektionen Downloads, og de kan optage mere plads på din enhed.

Hvis du vil se, hvor meget plads du har tilbage på din enhed til indhold, der kan downloades, skal du trykke på dit profilbillede  og så Indstillinger  og så Baggrund og downloads i appen. Hvis du har mindre end 5 % lagerplads tilbage på din enhed, kan du ikke downloade flere videoer. Du kan frigøre mere plads ved at fjerne eksisterende downloads eller andet indhold, der er gemt på din enhed.

Offlinetilgængelighed

Det er ikke alle videoer, der kan afspilles offline. I de fleste lande og regioner vil Download være utilgængelig, hvis videoen ikke kan afspilles offline.

Bemærk!
  • I Indien skal brugerne fra og med 29. oktober 2020 have et YouTube Premium-abonnement for at kunne downloade musik fra T-Series.
  • I Sydafrika og Indien vil videoer på YouTube (ikke inklusive serier og film, der kan købes) godt kunne downloades. Nogle vil dog kræve et YouTube Premium-medlemskab.
    • Hvis du endnu ikke er medlem, vil du derfor blive bedt om at tilmelde dig YouTube Premium, når du trykker på Download . Som YouTube Premium-medlem kan du downloade videoen.

Downloadede videoer kan afspilles offline i op til 48 timer. Herefter skal du slutte enheden til et mobil- eller Wi-Fi-netværk igen, hver gang der er gået 48 timer. Appen tjekker, om der er foretaget ændringer af videoen eller dens tilgængelighed, når enheden bliver tilsluttet igen. Hvis en video ikke længere kan afspilles offline, vil den blive fjernet fra din enhed ved næste synkronisering.

Du skal være logget ind for at downloade videoer.Videoer eller playlister, som er føjet til Downloads, kan afspilles, når du er logget ind med den samme konto. Nogle funktioner, f.eks. kommentarer og likes, er kun tilgængelige, når din enhed er forbundet til et mobil- eller Wi-Fi-netværk.

Anbefalede downloads

Der vil være en liste over anbefalet indhold på siden Downloads under de videoer, du allerede har downloadet. Der vil muligvis også være et panel nederst på skærmen, når vi har nye anbefalede downloads.

Du kan downloade anbefalede videoer ved at trykke på Download .

Anbefalede downloads gemmes ikke automatisk på din enhed, og de bruger heller ikke noget af din lagerplads, medmindre du trykker på Download  for at gemme dem. Hvis du trykker på Download, mens du er offline, downloades videoen, næste gang du opretter forbindelse til et netværk, der er godkendt til downloads.

Du kan fravælge at modtage anbefalinger til downloads på følgende måde:

1. Tryk på dit profilbillede  .
  2. Tryk på Indstillinger  og så Baggrund og downloads.
  3. Slå Anbefal downloads fra.