Injurier

Lovgivningen vedrørende injurier varierer fra land til land, men omhandler som regel indhold, der skader omdømmet for en person eller virksomhed. På trods af at definitionen af injurier er forskellig rundt omkring i verden, opfattes ethvert usandt udsagn, der skader en persons omdømme eller er årsag til, at en person bliver udelukket eller undgået af andre, generelt som injurier.

Lokale juridiske overvejelser tages i betragtning ved blokering på grund af injurier, og i visse tilfælde vil vi kræve en retskendelse. Hvis vi skal behandle en anmodning om blokering på grund af injurier, skal kravet være konkret og velunderbygget. Det skal f.eks. fremgå, hvorfor du mener, at udsagnene er usande, og hvordan det kan skade dit omdømme.

I nogle tilfælde fjerner uploaderne frivilligt det skadelige indhold. Det kan være både dyrt og tidskrævende at indhente en retskendelse, og derfor opfordrer vi brugeren til selv at tage kontakt til uploaderen af det pågældende indhold.

Hvis du ikke kan komme i kontakt med uploaderen, kan du overveje, om videoen opfylder kriterierne for fjernelse i henhold til vores privatlivspolitik eller vores politik vedrørende chikane.

Hvis du har forsøgt at kontakte uploaderen, og du mener, at en klage over injurier er mere passende end en klage over krænkelse af privatliv eller chikane, skal du vælge landet, hvor tvisten foregår, fra rullemenuen nedenfor, og følge vejledningen.

Da vi ikke kan bedømme sandfærdigheden af det uploadede materiale, fjerner vi ikke videoer på grund af påstande om injurier. I overensstemmelse med paragraf 230(c) i Communications Decency Act anbefaler vi, at du går videre med ethvert krav, som du måtte fremsætte direkte mod den person, der har uploadet indholdet. Hvis du vælger at tage retslige skridt mod indholdsskaberen, skal du være opmærksom på, at vi muligvis er parate til at efterkomme enhver kendelse om, at indholdsskaberen skal fjerne det pågældende indhold.

Hvis der forefindes en retskendelse, som omfatter indhold, der er uploadet til www.youtube.com, kan du videresende den med post til følgende adresse: YouTube, Inc., Attn Legal Support, 901 Cherry Ave., Second Floor, San Bruno, CA 94066, USA.

Du kan også kontakte uploaderen.

Hvis du har betænkeligheder vedrørende ophavsret, kan du gå til vores Center for ophavsret. Hvis du derudover har betænkeligheder i forhold til overtrædelser af YouTubes politik, kan du gå til Center for rapportering.

Hvis du ikke kan finde dit land i ovenstående rullemenu

YouTube.com er underlagt amerikansk lovgivning.

Da vi ikke kan dømme sandfærdigheden af det uploadede materiale, fjerner vi ikke videoer på grund af påstande om injurier. I overensstemmelse med paragraf 230(c) i Communications Decency Act anbefaler vi, at du går videre med ethvert krav, som du måtte fremsætte direkte mod den person, der har uploadet indholdet. Hvis du vælger at tage retslige skridt mod indholdsskaberen, skal du være opmærksom på, at vi muligvis er parate til at efterkomme enhver kendelse om, at indholdsskaberen skal fjerne det pågældende indhold.

Hvis der forefindes en retskendelse, som omfatter indhold, der er uploadet til www.youtube.com, kan du videresende den med post til følgende adresse: YouTube, Inc., Attn Legal Support, 901 Cherry Ave., Second Floor, San Bruno, CA 94066, USA.

Du kan også kontakte uploaderen.

Hvis du har betænkeligheder vedrørende ophavsret, kan du gå til vores Center for ophavsret. Hvis du derudover har betænkeligheder i forhold til overtrædelser af YouTubes politik, kan du gå til Center for rapportering.