Met creators communiceren via communityposts

Via communityposts kun je op meer manieren communiceren met je favoriete creators. Je kunt op YouTube reageren op polls, quizzen, afbeeldingen, gifjes en meer van creators.

Communityposts vind je op het tabblad Community van het kanaal van de creator. Je kunt ze ook tegenkomen in je Home-feed en abonnementsfeed.

Interactie met posts

Log in bij YouTube op een computer om op communityposts, -polls en -quizzen te reageren en om je communityposts te beheren.

Reageren op communityposts en reacties

Zo reageer je op een communitypost:

1. Ga naar een kanaal en klik op het tabblad Community.
  2. Klik onder de post van de creator (tekst, afbeelding, poll, quiz of video) op Reageren . Je kunt reageren op posts of reacties.
  3. Typ je reactie.
  4. Klik op REAGEREN.

Zo beantwoord je een reactie op een communitypost:

1. Klik onder een reactie op BEANTWOORDEN.
  2. Typ je reactie.
  3. Klik op BEANTWOORDEN.

Tip: Je kunt ook reageren op de post door te klikken op Like  of Dislike . Vergeet niet dat je reacties zijn gekoppeld aan het account waarop je bent ingelogd.

Je reacties op communityposts, -quizzen en -polls bewerken
  1. Log in bij YouTube op een computer.
  2. Ga naar je reactiegeschiedenis.