Meedoen met YouTube Contributors

YouTube heeft een programma ontwikkeld om de wereldwijde community van bijdragers te erkennen en te ondersteunen.

Deze enthousiaste leden dragen op de volgende manieren bij aan een optimale YouTube-beleving voor iedereen:

• Ze beantwoorden duizenden vragen op ons Helpforum (beschikbaar in het Duits, Engels, Frans, Japans, Portugees, Russisch en Spaans).
  • Ze communiceren met andere YouTube Music-leden en beantwoorden vragen in onze YouTube Music Help-community (beschikbaar in het Engels).
  • Ze maken video's die leden en creators laten zien hoe ze alles uit YouTube halen (beschikbaar in het Duits, Frans, Japans, Portugees, Russisch en Spaans).

Deelnemen aan het YouTube Contributors-programma

YouTube is een platform waarop gebruikers dagelijks video's delen en bekijken en op video's reageren. Door deel te nemen aan het YouTube Contributors-programma, kun je ons helpen dit platform nog verder te verbeteren. Je kunt ook toegang krijgen tot exclusieve workshops, in contact komen met het YouTube-team en voorproefjes krijgen van nieuwe producten en functies. YouTube Contributors is onderdeel van het Google-programma voor productexperts.

Wil je YouTube Contributor worden en deelnemen aan dit programma? Dan moet je akkoord gaan met de regels van het YouTube Contributors-programma en deze regels ook naleven. Houd er rekening mee dat het programma zich in de bètafase bevindt en nog wijzigingen ondergaat. We kijken ernaar uit om het programma steeds beter te maken. Wil je graag deelnemen? Meld je hier aan.