Privacyinstellingen van abonnementen wijzigen

Abonneer je op het YouTube Viewers-kanaal voor het laatste nieuws, updates en tips.

Je kunt ervoor kiezen om de kanalen waarop je bent geabonneerd openbaar te delen of privé te houden. Alle instellingen staan standaard op privé.

• Privé: Als je abonnementen op privé staan, kunnen andere gebruikers niet zien op welke kanalen je bent geabonneerd. Je account wordt niet weergegeven in de lijst met abonnees van een kanaal, ook al ben je geabonneerd.
    Opmerking: Als je deelneemt aan een exclusieve live chat voor abonnees, zien andere kijkers dat je op het kanaal bent geabonneerd.
  • Openbaar: Als je abonnementen op openbaar zijn ingesteld, kunnen andere gebruikers zien op welke kanalen je bent geabonneerd. Je abonnementen worden weergegeven op de homepage van je kanaal. Je account wordt weergegeven in de lijst met abonnees van kanalen waarop je bent geabonneerd.

Je kanaalabonnementen openbaar of privé maken

1. Log in bij YouTube op een computer.
  2. Klik rechtsboven op je profielfoto .
  3. Klik op Instellingen .
  4. Selecteer in het linkermenu Privacy.
  5. Zet Al mijn abonnementen privé houden aan of uit.