Veranderingen in het aantal reacties

Het kan zijn dat je op dit moment een probleem ondervindt waarbij het aantal reacties op de weergavepagina van een video afwijkt van het aantal in YouTube Analytics. We updaten onze systemen om voor consistentie te zorgen. Misschien zijn daarom in jouw geval de aantallen onlangs gewijzigd.

Als het aantal reacties daalt, kan het zijn dat sommige reacties in strijd zijn met onze regels voor spam of een ander beleid in de Communityrichtlijnen. Vind meer informatie over beheer en verwijdering van reacties.

Wat is het juiste aantal reacties?

De reacties die op de weergavepagina worden geladen, vormen bij elkaar opgeteld het juiste aantal reacties. Het getal dat je boven het reactieveld op de weergavepagina van een video ziet, klopt op dit moment misschien niet.