Tv-måling på YouTube og YouTube TV

Nogle annoncører og indholdsejere er interesserede i at forstå, hvordan deres indhold klarer sig på YouTube og YouTube TV.

For at angive disse oplysninger samarbejder YouTube med Nielsen om at måle indholdseffektivitet. Nielsen-tv-markedsresearch måler din seeradfærd

Følg nedenstående vejledning for at fravælge eller tjekke din frameldingsstatus i henhold til Nielsens website og politikker:

Du kan fravælge personlig tilpasning af annoncer på siden med indstillinger på din Android-enhed. Du kan fravælge dette ved at trykke på Indstillinger og så Google og så Annoncer og så Fravælg Personlig tilpasning af annoncer.

Bemærk! Der vises ikke personligt tilpassede annoncer sammen med indhold, der er lavet til børn

Når du har fravalgt det, vil dine demografiske oplysninger om seere ikke længere være omfattet af tv-målinger fra Nielsen. Vi kontakter muligvis Nielsen med jævne mellemrum for at bekræfte medlemmers status med hensyn til fravalg af målinger.

Tv-enheder

Du kan fravælge personlig tilpasning af annoncer via Indstillinger for Google-annoncer.