Sådan bruger du integreret billede (PIP, picture-in-picture) på din mobilenhed

Integreret billede er en funktion, hvor videoen formindskes og spiller videre i en lille afspiller, så du kan fortsætte med at se den, mens du bruger andre apps på din mobilenhed. Du kan flytte den lille afspiller rundt på din startskærm og placere den oven på andre apps.

Sådan bruger du integreret billede på din mobilenhed

Sådan anvendes integreret billede

Hvis du vil bruge integreret billede, skal du lukke YouTube-appen, mens du afspiller en video. Hvis du har tilvalgt integreret billede i dine indstillinger, formindskes videoen til et lille vindue. Vinduet med det integrerede billede kan trækkes til forskellige dele af skærmen, så afspilningen kan fortsætte oven på andre apps. Du kan sætte en video på pause eller stoppe den, før du lukker YouTube, hvis du vil forhindre, at integreret billede aktiveres.

Med et YouTube Premium-medlemskab kan du bruge integreret billede til at se indhold på hele YouTube. Hvis du ikke har YouTube Premium, og du befinder dig i USA, kan du stadig bruge integreret billede, men der er noget indhold, du ikke kan se, f.eks. musikvideoer.

Bemærk! Hvis du befinder dig uden for USA, skal du have et YouTube Premium-medlemskab for at kunne bruge integreret billede til indhold på YouTube.

Sådan slår du integreret billede FRA

1. Gå til dine Android-indstillinger Og så Apps og notifikationer Og så Avanceret Og så Særlig appadgang Og så Integreret billede.
  2. Tryk på YouTube.
  3. Tryk på Tillad integreret billede for at slå det fra.

Slå integreret billede TIL

1. Gå til dine Android-indstillinger Og så Apps og notifikationer Og så Avanceret Og så Særlig appadgang Og så Integreret billede.
  2. Tryk på YouTube
  3. Tryk på Tillad integreret billede for at slå det til.
  4. Gå til indstillingerne for YouTube-appen Og så Generelt.
  5. Slå integreret billede til .

Sådan lukker du vinduet med det integrerede billede

Du kan lukke vinduet med det integrerede billede på to måder:

• Tryk på videoafspilleren med det integrerede billede, så du får vist styringselementerne, og tryk derefter på X øverst til højre i afspilleren.

Eller

• Træk videoafspilleren med det integrerede billede helt ned i bunden af skærmen.
Bemærk! Når du afviser et vindue med integreret billede, får du en notifikation, hvorfra du kan genoptage afspilningen i baggrunden.