Siri gebruiken om YouTube-video's te vinden

Je kunt Siri op iPhones en iPads gebruiken om naar video's op YouTube te zoeken.

Siri op iPhones en iPads gebruiken om YouTube-video's te zoeken

1. Activeer Siri door de rechterknop op je apparaat ingedrukt te houden. Je kunt ook 'Hé Siri' zeggen. Als je apparaat een startknop heeft, kun je ook de startknop ingedrukt houden.
  2. Vraag Siri om content te zoeken op YouTube.
    1. 'Hé Siri, speel … op YouTube' of 'Hé Siri, zoek … op YouTube'

Siri aanzetten op je iPhone of iPad

1. Open de app Instellingen op je iPhone of iPad.
  2. Selecteer Siri en zoeken.
  3. Zet Luisteren naar 'Hé Siri' of Druk op de zijknop voor Siri aan.
  4. Tik op Siri aanzetten.
  5. Volg de instructies op je apparaat om Siri te trainen.