Profielkaarten bezoeken

Als je iemands profielkaart wilt vinden, tik je op de profielfoto die bij een reactie op een video wordt weergegeven.

Via profielkaarten kom je meer over mensen te weten dan wat er openbaar over hen op YouTube staat. Op een profielkaart kan deze informatie staan:

• Basisinformatie over hun kanaal
  • De nieuwste reacties die ze hebben achtergelaten op het kanaal dat je bekijkt
  • Hun abonnementen, als ze ervoor hebben gekozen die openbaar te maken

Je privacyinstellingen bepalen

Door iets met de YouTube-community te delen, kun je anderen helpen nieuwe content te ontdekken. Zo kun je bijvoorbeeld je abonnementen openbaar maken. Je kunt de privacyinstellingen bekijken of wijzigen voor de informatie die bij je reacties kan worden weergegeven:

Het is belangrijk dat iedereen zich veilig en beschermd voelt op YouTube. Bij misbruik door andere reageerders kun je hun kanaal melden volgens deze instructies.