Super Thanks kopen

Opmerking: Sommige nieuwe Super Chat-, Super Stickers- en Super Thanks-aankopen die in de YouTube-app voor Android worden gedaan, worden gefactureerd via Google Play. Deze wijziging heeft geen invloed op de prijzen of kosten, maar alleen op waar de aankoop wordt gefactureerd. Je kunt naar pay.google.com gaan om de nieuwe kosten te bekijken en te bekijken hoe je wordt gefactureerd.

Super Thanks is een manier om je favoriete creators extra te bedanken voor hun content en op te vallen in het reactiegedeelte bij een video. Met Super Thanks koop je een leuke eenmalige animatie die alleen aan jou wordt getoond over de lange video of Short heen. Als extra bonus krijg je een opvallende, kleurrijke en aanpasbare reactie in het reactiegedeelte. Super Thanks is beschikbaar voor verschillende prijzen waaruit je zelf kunt kiezen.

Als je Super Thanks wilt kopen bij in aanmerking komende video's, moet je je op een van de beschikbare locaties bevinden.

How to buy Super Thanks

Abonneer je op het YouTube Creators-kanaal voor het laatste nieuws, updates en tips.

Super Thanks kopen

1. Gebruik een computer om een lange video te openen.
  2. Selecteer Super Thanks onder de lange video.
  3. Kies het bedrag dat je wilt uitgeven.
    • Elke animatie heeft een andere prijs. Hoe meer je betaalt, hoe uitgebreider de Super Thanks-animatie is.
    • Als extra bonus krijg je ook een opvallende, kleurrijke en aanpasbare reactie. Als je je Super Thanks-reactie wilt aanpassen, klik je op het tekstvak. Je kunt je reactie ook bewerken nadat deze is gepubliceerd.
  4. Selecteer KOPEN EN STUREN.
  5. Volg de instructies op het scherm om je aankoop af te ronden.

Als je Super Thanks hebt gekocht, wordt je reactie in het reactiegedeelte gepost met een kleurrijke chip ernaast. Je aankoopbedrag is voor iedereen zichtbaar in je reactie.

Opmerkingen:
  • Je Super Thanks-reactie, kanaalnaam, profielfoto en aankoopbedrag zijn zichtbaar voor anderen. Deze informatie is mogelijk ook beschikbaar voor het kanaal via onze YouTube Data API-service. Het kanaal kan deze informatie delen met services van derden.
  • Net als alles op YouTube moet de Super Thanks die je stuurt voldoen aan onze Communityrichtlijnen.

Aankooplimieten voor Super Thanks

Totdat je de limiet hebt bereikt (hieronder vermeld), kun je zo vaak als je wilt Super Thanks voor dezelfde video kopen.
De dagelijkse en wekelijkse aankooplimiet verschilt per land of regio. Over het algemeen kun je tot 500 USD per dag of 2000 USD per week (of het equivalent van deze bedragen in je lokale valuta) besteden aan het volgende:
  • Super Chats
  • Super Stickers
  • Super Thanks
  • Alle 3 gecombineerd

Terugbetalingen voor Super Thanks

Vrijwillige betalingen voor Super Thanks kunnen niet worden terugbetaald. Bekijk het teruggavebeleid van YouTube voor meer informatie. Als je problemen met of vragen over een betaling hebt, kun je contact opnemen met ons supportteam.
Net als bij alles op YouTube moet je je aan onze Communityrichtlijnen houden als je Super Thanks-reacties post. Als je Super Thanks-reactie wordt verwijderd, beheerd of weggehaald, krijg je je geld niet terug.

Super Thanks-reacties

Als je een Super Thanks koopt, krijg je als bonus een opvallende, kleurrijke en aanpasbare reactie. Als je een Super Thanks-reactie wilt aanpassen, klik je op het tekstvak of tik je op Bewerken  naast de standaardtekst. Zorg dat je je bij Super Thanks-reacties net als altijd aan onze Communityrichtlijnen houdt.

Zodra je de aankoop hebt voltooid, wordt je reactie gepost in het reactiegedeelte met een kleurrijke chip ernaast. Het bedrag dat je hebt uitgegeven en je reactie zijn voor iedereen zichtbaar. Als je wilt, kun je je reactie verwijderen nadat deze is gepost.

Nadat je voor je Super Thanks hebt betaald, sturen we je per e-mail een betalingsbewijs.

Reacties beheren

Super Thanks-reacties moeten voldoen aan onze Communityrichtlijnen. Zowel creators als YouTube kunnen reacties beheren, inclusief tekst en graphics. Reacties die worden vastgehouden voor beoordeling kunnen altijd, om elke reden en zonder kennisgeving worden verwijderd. Je kunt ook zelf je reactie verwijderen nadat deze is gepost.
Als je Super Thanks-reactie wordt verwijderd, beheerd of weggehaald, krijg je je geld niet terug. Houd er rekening mee dat vrijwillige betalingen voor Super Thanks niet kunnen worden terugbetaald. Als je Super Thanks-reactie wordt verwijderd vanwege schending van ons beleid, doneert YouTube het eigen deel van de opbrengst aan een goed doel.

Beschikbaarheid van en beleid voor Super Thanks

Locaties waar Super Thanks beschikbaar is
Je kunt Super Thanks kopen op mobiele apparaten of computers op de volgende locaties:
  • Algerije
  • Amerikaans-Samoa
  • Argentinië
  • Aruba
  • Australië
  • Oostenrijk
  • Bahrein
  • Belarus
  • België
  • Bermuda
  • Bolivia
  • Bosnië en Herzegovina
  • Brazilië
  • Bulgarije
  • Canada
  • Kaaimaneilanden
  • Chili
  • Colombia
  • Costa Rica
  • Kroatië
  • Cyprus
  • Tsjechië
  • Denemarken
  • Dominicaanse Republiek
  • Ecuador
  • Egypte
  • El Salvador
  • Estland
  • Finland
  • Frankrijk
  • Frans-Guyana
  • Frans-Polynesië
  • Duitsland
  • Griekenland
  • Guadeloupe
  • Guam
  • Guatemala
  • Honduras
  • Hongkong
  • Hongarije
  • IJsland
  • India
  • Indonesië
  • Ierland
  • Israël
  • Italië
  • Japan
  • Jordanië
  • Kenia
  • Koeweit
  • Letland
  • Libanon
  • Liechtenstein
  • Litouwen
  • Luxemburg
  • Maleisië
  • Malta
  • Mexico
  • Marokko
  • Nederland
  • Nieuw-Zeeland
  • Nicaragua
  • Nigeria
  • Noord-Macedonië
  • Noordelijke Marianen
  • Noorwegen
  • Oman
  • Panama
  • Papoea-Nieuw-Guinea
  • Paraguay
  • Peru
  • Filipijnen
  • Polen
  • Portugal
  • Puerto Rico
  • Qatar
  • Roemenië
  • Saudi-Arabië
  • Senegal
  • Servië
  • Singapore
  • Slowakije
  • Slovenië
  • Zuid-Afrika
  • Zuid-Korea
  • Spanje
  • Zweden
  • Zwitserland
  • Taiwan
  • Thailand
  • Turkije
  • Turks- en Caicoseilanden
  • Uganda
  • Verenigde Arabische Emiraten
  • Verenigd Koninkrijk
  • Verenigde Staten
  • Uruguay
  • Amerikaanse Maagdeneilanden
  • Vietnam

Beleid voor Super Thanks

Net als bij alles op YouTube moet je je aan onze Communityrichtlijnen houden als je Super Thanks-reacties stuurt. Als je Super Thanks-reactie wordt verwijderd, beheerd of weggehaald, krijg je je geld niet terug. Als je Super Thanks-reactie door een moderator wordt verwijderd vanwege schending van ons beleid, doneert YouTube het eigen deel van de opbrengst aan een goed doel.
Je moet ook voldoen aan alle toepasselijke wetten, zoals beschreven in de Servicevoorwaarden van YouTube. Houd er rekening mee dat Super Thanks geen crowdfunding- of donatietool is. Geld dat je aan Super Thanks uitgeeft, kan op verschillende manieren worden behandeld op basis van de wetten die op jou en je activiteiten van toepassing zijn. Het is jouw verantwoordelijkheid om alle toepasselijke wet- en regelgeving te begrijpen en na te leven. Dit betekent dat je ook zelf moet nagaan of je Super Thanks mag kopen.

Opbrengst voor de creator uit Super Thanks

Creators ontvangen 70% van de Super Thanks-opbrengst die door Google wordt erkend nadat de lokale verkoopbelasting en toepasselijke kosten van de appstore op iOS zijn ingehouden. Transactiekosten (inclusief creditcardkosten) worden momenteel door YouTube gedekt.