Politik om musiklagring

Hvis du har en YouTube Music-konto, kan du få stillet serverplads til rådighed, hvor du kan uploade og gemme bestemt indhold fra din computer (f.eks. musikfiler, der kan indeholde metadata og albumgrafik) ("Gemt musikindhold"). Hvis du vælger at uploade Gemt musikindhold, bevarer du alle dine eksisterende rettigheder til det Gemte musikindhold, og der gemmes en kopi på dine vegne. YouTube gør dette Gemte musikindhold tilgængeligt for dig via din YouTube Music-konto. Dit Gemte musikindhold vil kun være tilgængeligt for dig via din YouTube Music-konto og vil ikke blive delt med andre, heller ikke YouTube-brugere, som måtte være en del af din Google-familiegruppe eller dit YouTube-familieabonnement. Du er juridisk ansvarlig for det Gemte musikindhold, du uploader til YouTube Music, og du må ikke inkludere nogen intellektuel ejendom tilhørende tredjepart (f.eks. ophavsretsligt beskyttet materiale), medmindre du har den pågældende parts tilladelse dertil eller på anden vis er juridisk berettiget til det.

Vi kan være nødt til at foretage begrænsede nødvendige ændringer af dit Gemte musikindhold, hvis der er behov for det i forbindelse med afspilning i YouTube Music eller via YouTube Music-appen. YouTube deler ikke dit Gemte musikindhold med tredjeparter.

Bemærk! Nogle funktioner i YouTube Music er ikke tilgængelige med forældrestyrede konti. Få flere oplysninger om den forældrestyrede oplevelse på YouTube her.