Genbekræft din YouTube-konto

Med henblik på at beskytte din konto kan du blive bedt om at genbekræfte den, før du bruger bestemte funktioner på YouTube.

Du kan genbekræfte ved hjælp af en af disse metoder:

Hvis du får vist fejlmeddelelsen "Handlingen er blokeret", skal du gøre følgende på din mobilenhed:

• Android-enheder: Forbliv logget ind på Google-kontoen i syv dage eller mere.
  • iPhone eller iPad: Installer Gmail, Google Søgning-appen eller YouTube-appen, og forbliv logget ind i syv dage eller mere.
  • Andre enheder: Tilføj et telefonnummer til gendannelse på din Google-konto, og vent i 7 dage eller mere.