Je YouTube-account opnieuw verifiëren

Ter bescherming van je account wordt je mogelijk gevraagd om opnieuw te verifiëren voordat je bepaalde functies op YouTube gebruikt.

Je kunt opnieuw verifiëren met een van deze methoden:

Als je de foutmelding Actie geblokkeerd ziet, doe je het volgende op je mobiele apparaat:

• Android-apparaten: blijf 7 dagen of langer ingelogd op je Google-account.
  • iPhones of iPads: installeer Gmail, de Google Zoeken-app of de YouTube-app en blijf 7 dagen of langer ingelogd.
  • Andere apparaten: voeg een hersteltelefoonnummer toe aan je Google-account en wacht 7 dagen of langer.