Een YouTube Premium-lidmaatschap kopen of beheren via een YouTube-partner

Sommige mobiele telefoonproviders werken met ons samen en bieden YouTube Premium aan hun klanten aan. Je kunt dan het YouTube Premium-lidmaatschap kopen en betalen via deze providers. Je krijgt dan dezelfde YouTube Premium-voordelen als wanneer je het rechtstreeks bij YouTube koopt.

Mobiele telefoonproviders waar we momenteel mee samenwerken:

• au by KDDI
  • TIM
  • Orange (Roemenië)

Lees hieronder hoe je je via deze providers aanmeldt voor YouTube Premium.

Op dit moment kun je alleen individuele lidmaatschappen voor YouTube Premium kopen via deze providers. Als je een gezinsabonnement wilt kopen, moet je je rechtstreeks via YouTube aanmelden.

au by KDDI

Bezoek deze pagina om je via au by KDDI aan te melden voor YouTube Premium.
Facturering: Als je facturen krijgt via au by KDDI, zie je YouTube Premium als uitgave op je maandelijkse telefoonrekening.
Een lidmaatschap opzeggen of onderbreken: Je kunt je YouTube Premium-lidmaatschap niet onderbreken als je ervoor betaalt via au by KDDI. Neem contact op met au by KDDI om je lidmaatschap op te zeggen. Het annulerings- en teruggavebeleid van au by KDDI is van toepassing.
Betaalde lidmaatschappen omzetten: Via au by KDDI kun je een YouTube Premium-lidmaatschap niet omzetten in een YouTube Music Premium-lidmaatschap. Met een YouTube Premium-lidmaatschap heb je zonder extra kosten toegang tot YouTube Music Premium.
Zo zet je je betaalde lidmaatschap om in een YouTube Music Premium-lidmaatschap:
  1. Neem contact op met au by KDDI om je huidige lidmaatschap op te zeggen.
  2. Wacht tot je betaalde lidmaatschap afloopt (tot het einde van je betaalcyclus heb je toegang tot alle voordelen van je lidmaatschap).
  3. Meld je rechtstreeks via YouTube aan voor een YouTube Music Premium-lidmaatschap.

TIM

Bezoek deze pagina om je via TIM aan te melden voor YouTube Premium.

Een lidmaatschap opzeggen of onderbreken: Je kunt je YouTube Premium-lidmaatschap niet onderbreken als je ervoor betaalt via TIM. Neem contact op met TIM om je lidmaatschap op te zeggen. Het annulerings- en teruggavebeleid van TIM is van toepassing.
Betaalde lidmaatschappen omzetten: Via TIM kun je een YouTube Premium-lidmaatschap niet omzetten in een YouTube Music Premium-lidmaatschap. Met een YouTube Premium-lidmaatschap heb je zonder extra kosten toegang tot YouTube Music Premium.

Orange (Roemenië)

Als je iets koopt, zie je de afschrijving na ongeveer 15 minuten in je account bij de mobiele provider.

Opmerking: Als je je aanmeldt voor facturering via je mobiele provider, krijg je misschien een sms (tekstbericht) die begint met DCB of DCB_Association. Dit bericht wordt automatisch gegenereerd en verstuurd om de aanmelding voor facturering via je mobiele provider voor je YouTube-account af te ronden.