[GA4] Oversiktsrapport

En oversiktsrapport er en type Google Analytics-rapport som oppsummerer de detaljerte rapportene i et emne. I «Oversikt over inntektsgenerering»-rapporten oppsummeres for eksempel rapportene om netthandelen, kjøpsprosessen og publisistannonsene.

Den består av en rekke sammendragskort, og hvert kort inneholder en oversikt over dataene fra en detaljert rapport. Redigerere og administratorer kan fjerne og legge til sammendragskort for å tilpasse oversiktsrapporten.

Hvert emne kan bare ha én tilknyttet oversiktsrapport.