Slik lagres og vises data

[GA4] Datasett som utvides automatisk, for Google Analytics 360

Denne funksjonen er bare tilgjengelig i Google Analytics 360-områder.

Hvis data samles under en (other)-rad (annet) i en rapport eller utforskning du ofte ser på i Google Analytics 360-området ditt, aktiverer Google Analytics datasett som utvides automatisk. Med datasett som utvides automatisk, utvides dataene i (other)-raden, slik at du får et mer helhetlig bilde av dataene.

Google Analytics utvider dataene fra 52 dager før datoen da forespørselen ble sendt inn, samt nye data fra nå av.

Du trenger ikke å gjøre noe

Du trenger ikke å gjøre noe for å bruke datasett som utvides automatisk. De blir brukt automatisk i rapporter og utforskninger som ofte blir sett på i Google Analytics 360-områder, slik at du får et mer fullstendig bilde av dataene.

Analytics 360 slår av datasett som utvides automatisk, når ingen områdebrukere har åpnet en rapport eller utforskning i løpet av de siste 60 dagene, og da samles dataene igjen i (other)-raden. Hvis du åpner rapporten eller utforskningen oftere, utløser Analytics 360 et nytt datasett som utvides automatisk. Husk på dette hvis du ser at data flyttes inn og ut av (other)-raden.

Dimensjoner som ikke støttes

Visse dimensjoner støttes ikke i automatisk tilpassede tabeller. Hvis en rapport eller utforskning har en av dimensjonene nedenfor, bruker ikke Analytics 360 noe datasett som utvides automatisk, og du ser fortsatt (other)-raden:

• Konverteringsfrekvens i økter (for én spesifikk konvertering)
  • Konverteringsfrekvens for brukere (for én spesifikk konvertering)