[GA4] Rapporter om konverteringer

Bekreft at Analytics har registrert hendelsene dine som konverteringer, og få statistikk om brukeraktivitet.

I de forhåndsdefinerte rapportene i Analytics kan du bekrefte at Analytics har registrert hendelsene dine som konverteringer, og få statistikk om brukeraktivitet i appen din eller på nettstedet ditt. Hvis du vil fingranske dataene, kan du opprette utforskninger eller eksportere dem til BigQuery.

Bekreft konverteringshendelsen

Du kan få bekreftet at Analytics registrerer hendelsen som en konvertering, ved å utløse hendelsen i appen eller på nettstedet og så titte på «Konverteringer etter hendelsesnavn»-kortet i sanntidsrapporten. På kortet skal det nå vises minst én konvertering ved siden av navnet på konverteringen.

En skjermdump av «Konverteringer etter hendelsesnavn»-kortet i sanntidsrapporten

Du kan også navigere til DebugView-rapporten og se etter hendelsesnavnet. Når Analytics registrerer hendelsen som en konvertering, ser du et flagg ved siden av navnet på hendelsen.

En skjermdump av DebugView-rapporten der en konverteringshendelse er fremhevet

Så fort Analytics registrerer hendelsen som en konvertering, kan du navigere til annonseringsrapportene, konverteringsrapporten og andre rapporter for å se konverteringsdataene.

Annonseringsrapporter

Med annonseringsrapportene kan du analysere, sette deg bedre inn i og finstemme annonseringstiltakene på nettet. I Konverteringstrakter-rapporten kan du for eksempel se brukernes baner frem mot konverteringer, kanalene som innleder, assisterer og lukker konverteringer, og hvordan de ulike attribusjonsmodellene fordeler bonusen mellom de aktuelle banene.

Konverteringer-rapporten

I Konverteringer-rapporten ser du hvilke konverteringshandlinger som er de vanligste, hvor mange personer som har utført de ulike handlingene, og hvor mye inntekt som er tilknyttet hver handling.

En skjermdump av rapporten om konverteringer

Konverteringer-beregning

I enhver rapport kan du bruke Konverteringer-beregningen for å se antallet konverteringer sammenlignet med den valgte dimensjonen. I «Konverteringer»-kolonnen i «Sider og skjermer»-rapporten kan du for eksempel se antallet konverteringer per side eller skjerm.

Mange rapporter inneholder som standard Konverteringer-beregningen, for eksempel rapportene om brukeranskaffelse og trafikkanskaffelse, hvor du kan se kilden, mediet og kampanjen forbundet med de enkelte konverteringene.

En skjermdump av rapporten om brukeranskaffelse der konverteringskolonnen er fremhevet