[GA4] Anbefalte fremgangsmåter for User-ID

Anbefalte fremgangsmåter

Vi fraråder deg å registrere User-ID-er som egendefinerte dimensjoner.

Hvis du oppretter unødvendige egendefinerte dimensjoner med høy kardinalitet, for eksempel User-ID, kan det negativt påvirke presisjonsnivået i rapportene og føre til at data samles under (other)-raden (annet).

Bruk i stedet User-ID-funksjonen.

Analyser brukerbaserte data

Nedenfor beskriver vi funksjoner du kan bruke til å samhandle med og analysere brukerbaserte data:

Bruksmønster

Funksjon

Jeg vil utforske brukersegmenter og se detaljert informasjon om aktiviteten til enkeltbrukere.

Brukerutforsking

Jeg vil overvåke brukeregenskaper mens de samles inn, feilsøke problemer etter hvert som de oppstår, og se brukeres atferd når de utforsker appen min eller nettstedet mitt.

DebugView

Jeg vil deduplisere rapporteringen basert på User-ID.

Jeg vil sammenligne påloggede brukere med brukere som ikke er pålogget.

Bekreft rapporteringsidentiteten

I Universal Analytics brukes User-ID bare i bestemte User-ID-rapporter. Dermed registreres User-ID-funksjonen som en egendefinert dimensjon som skal brukes til å sammenligne trafikk og i visninger som ikke registreres med User-ID.

I GA4, der User-ID inngår i rapporteringsidentiteten, dedupliseres alle rapporter basert på User-ID.

Sammenlign påloggede brukere med brukere som ikke er pålogget

Jeg vil opprette målgrupper for remarketing basert på User-ID-er.

Opprett målgrupper for remarketing basert på User-ID-data
Jeg vil se data på brukernivå etter User-ID.

BigQuery Export

BigQuery Export i GA4 har både Client-ID (user_pseudo_id) og User-ID (user_id) i oppsettet.

Jeg vil slå Analytics-dataene mine sammen med førstepartsdata (f.eks. CRM-data), slik at jeg kan måle konverteringer utenfor nettet. BigQuery Export
Jeg vil kjøre tilleggsanalyser av GA4-dataene mine (f.eks. kjøre maskinlæringsmodeller) og importere statistikken tilbake til Google Analytics. BigQuery Export og importering av data om hendelser utenfor nettet