Slik lagres og vises data

[GA4] Juster sampling i Google Analytics 360

Denne funksjonen er bare tilgjengelig i Google Analytics 360-områder.

Når dataene dine blir samplet (kun et utvalg av dataene analyseres), kan du bruke ikonet for datakvalitet til å velge mellom mer detaljerte rapporter eller raskere resultater:

• Mer detaljerte resultater: Utvalget er størst mulig for at resultatene skal gjenspeile hele datasettet så nøyaktig som mulig.
  • Raskere resultater: Her brukes en mindre utvalgsstørrelse for at du skal få resultatene raskere.

I Google Analytics 4 brukes som standard alternativet Raskere resultater. Du kan velge Mer detaljerte resultater for hvert søk du vil kjøre på et større datautvalg. Hvis du gjør endringer som krever at søket må kjøres på nytt, tilbakestilles oppsettet som standard til alternativet Raskere resultater.

Hvis sampling ikke brukes (rapporten er mao. basert på 100 % av øktene), er ikonet for datakvalitet grønt. Og resultatene påvirkes ikke dersom du endrer dette alternativet.