Eksportér dine data fra Chrome

Du kan eksportere og downloade personlige oplysninger, som du har gemt på din Google-konto, når du er logget ind i Chrome. Du kan downloade data, der ikke er blevet slettet. Du kan oprette et arkiv for at gemme dataene til senere brug, eller du kan bruge dataene i en anden tjeneste. Få flere oplysninger om, hvordan du downloader dine data.

Hvis du bruger en Google-konto til arbejds- eller skolebrug, kan du muligvis ikke downloade alle data. Hvis du er superadministrator på dit Google-domæne, kan du downloade eller migrere din organisations data. Se, hvordan du eksporterer din organisations Google Workspace-data.

Dataene, du eksporterer fra Chrome, afhænger af dine præferencer, og de kan omfatte:

• Autofyld
  • Bogmærker
  • Chrome-browserhistorik
  • Ordbog
  • Udvidelser
  • Søgemaskiner
  • Indstillinger, herunder for temaer og apps
Betalingsoplysninger, du gemmer på din Google-konto, er en del af Google Pay, og de medtages derfor i eksporten af Google Pay-data. Du kan eksportere gemte adgangskoder fra din Google-konto ved at gå til indstillingerne for Adgangskodeadministrator.