Je gegevens exporteren uit Chrome

Als je bent ingelogd bij Chrome, kun je persoonlijke informatie die je in je Google-account opslaat makkelijk exporteren en downloaden. Je kunt gegevens downloaden die niet zijn verwijderd. Je kunt ook een archief maken om voor je administratie te bewaren of de gegevens in een andere service gebruiken. Meer informatie over hoe je je gegevens downloadt

Als je een Google-account voor je werk of school gebruikt, kun je bepaalde gegevens misschien niet downloaden. Als je een hoofdbeheerder bent voor je Google-domein, kun je de gegevens van je organisatie downloaden of migreren. Meer informatie over hoe je de Google Workspace-gegevens van je organisatie exporteert

Geëxporteerde gegevens uit Chrome kunnen het volgende omvatten (afhankelijk van je voorkeuren):

• Automatisch invullen
  • Bookmarks
  • Chrome-browsergeschiedenis
  • Woordenboek
  • Extensies
  • Zoekmachines
  • Instellingen, onder andere voor thema's en apps
Betalingsgegevens die je opslaat in je Google-account, maken deel uit van Google Pay en worden opgenomen in de Google Pay-gegevensexport. Ga naar de instellingen voor Wachtwoordmanager om je opgeslagen wachtwoorden te exporteren uit je Google-account.