Eksportér dataene dine fra Chrome

Du kan eksportere og laste ned personopplysninger du lagrer i Google-kontoen din, mens du er logget på Chrome. Du kan laste ned data som ikke er slettet. Du kan opprette et arkiv som du kan oppbevare til eget bruk, eller bruke dataene i andre tjenester. Finn ut hvordan du laster ned dataene dine.

Hvis du bruker en Google-konto via jobb eller skole, kan det hende enkelte data ikke er tilgjengelige for nedlasting. Hvis du er superadministrator for Google-domenet ditt, kan du laste ned eller overføre dataene til organisasjonen din. Finn ut hvordan du eksporterer organisasjonens Google Workspace-data.

Avhengig av innstillingene dine kan dataene som eksporteres fra Chrome, inneholde følgende:

• autofyll
  • Bokmerker
  • Chrome-nettleserlogg
  • Ordliste
  • Utvidelser
  • Søkemotorer
  • Innstillinger, som inneholder temaer og apper
Betalingsopplysningene du lagrer i Google-kontoen din, er en del av Google Pay og inkluderes i eksporteringen av Google Pay-data. For å eksportere lagrede passord fra Google-kontoen din, gå til Innstillinger for Passordlagring.