Bruk Gemini-nettappen for å få svar i Chrome

Du kan nå bruke nettstedssnarveien i Chrome for å få direkte tilgang til Gemini-nettappen.

Dette trenger du

Før du kan bruke Gemini-nettappen, må følgende være oppfylt:

• Du må ha en personlig Google-konto du administrerer på egen hånd. Du kan ikke bruke Gemini-nettappen med en Google-konto som administreres via Family Link ennå. Les merknaden om personvern for Gemini-apper.
  • Du må være over aldersgrensen for å bruke Gemini-nettappen:
    • I EØS, Sveits og Storbritannia er aldersgrensen 18 år.
    • I andre land der Gemini-nettappen er tilgjengelig, er aldersgrensen 13 år (eller aldersgrensen i det aktuelle landet). Hvis du er under 18 år, kan du foreløpig bare bruke Gemini-nettappen på engelsk.

Se hvilke språk og land Gemini-nettappen støtter.

Bruk Gemini-nettappen i Chrome

Viktig: Du kan ikke endre, slette eller angi Gemini som standard søkemotor.

1. Åpne Chrome på datamaskinen.
  2. Skriv inn @gemini i adressefeltet.
  3. Trykk på Tab eller mellomrom.
    • Du kan også velge Chat med Gemini i forslagene.
  4. Skriv inn forespørselen.
  5. Trykk på Enter.

Tips: Du kan deaktivere nettstedssnarveien for Gemini i innstillingene. Finn ut hvordan du administrerer søkemotorer og nettstedssnarveier.